Vă invităm să participați la cea de-a II-a Conferință științifico-practică Națională, cu participare internațională a Asociației Balint din Moldova, care se va desfășura la Hotel Vila Verde între 17-19 martie. Tema conferinței este „prevenirea sindromului Burnout în activitatea profesionala prin metoda Balint”.

În cadrul conferinei vom oferi informații atât pentru psihologi, medicii psihiatri și de familie, cât și pentru medicii de alte specializări. Vor participa experți și personalități notorii din Moldova, dar și din străinătate.

În premieră pentru țara noastră, reprezentanți de peste hotare care lucrează cu persoanele ce manifestă tulburări post-traumatice atât după traume fizice, cât și psihice vor prezenta tehnici de lucru privind prevenirea arderii profesionale în relația specialist-beneficiar în cazuri dificile.

În premieră, vom avea conexiune online cu invitații de peste ocean. În cadrul prezentărilor și workshop-urilor vom aborda subiecte importante ce țin de starea emoțională în relația medic-pacient și psiholog-client.

Vom avea ocazia să cunoaștem o altă abordare prin prezentare a unei tehnici de ultimă generație pentru lucrul cu persoanele „care aud voci”.

Partenerii conferinții sunt:

Societatea Psihiatrilor, Narcologilor, Psihoterapeuților și Psihologilor Clinicieni din Moldova, Școala de Management în Sănătate Publică a USMF « N.Testemițanu», Asociația Balint din România, Institutul pentru Studiul și Tratamentul Traumei din România, Asociația Psihologilor Atestați din România, Asociația Centrul de Inițiativă Civică Alexandru cel Bun, Asociația Social Link, Global Life Coaching, Asociația Expert Psy, College of Medical Sciences SUA.

Termenul limita de înregistrare și prezentare a unei lucrări este 28 februarie - 15 martie 2017. Lucrarile vor fi publicate în volumul conferintei. Pentru participare vor fi acordate credite EMC.

Pentru informatii: mob.‎‎‎+373 68744096 sau ‎‎‎+373 79559787. Facebook – Asociatia Balint din Moldova  www.balint.md  e-mal: info@balint.md