Tribuna Sănătății revine!

Platforma E- Sănătate.MD în parteneriat cu Etno-gastronomica te invită să discutăm chestii tocmai bune pentru vară la Lavender Fest.

o Fiindcă vara avem mai mult acces la fructe și legume, nutriționista Tamara Șchiopu ne va spune în ce măsură sunt produsele alimentare crescute în condiții Eco, mai sănătoase. Cum vom ști că un produs este Eco?

o Fiindcă vrem să ne simțim bine, să creștem copii sănătoși și să avem o calitate a vieții pe măsură, doctorul pediatru Rodica Eremciuc ne va spune cum ceea ce mâncăm azi, ne poate afecta atât pe noi cât și pe copiii noștri chiar și peste zece ani.

o Fiindcă vara vrem să ne bucurăm de fiecare clipă și planificăm vacanțe, sau escapade cu copiii, doctorul pediatru Olga Cârstea ne va spune ce să facem pentru ca să evităm infecțiile respiratorii și pe cele intestinale. Dacă totuși au dat peste noi, ne va spune cum să le ținem sub control.

o Fiindcă vara avem mai mult timp să visăm la viitor, Tamara Șchiopu va reveni spre seară și ne va spune secrete pe care le știe doar ea despre cum să lansezi o afacere Eco.

-  Și mai este ceva.

o Ești doctor și ai vrea o comunicare mai bună cu pacienții tăi? Mergi la doctor și ai vrea o comunicare mai bună cu el/cu ea? Ce ingrediente crezi că lipsesc pentru aceasta? Vei putea împărtăși ideile tale unui reporter E-Sănătate, apoi le vei putea citi pe site, urmărind Sănătate Info.

o Discutăm, întrebăm, argumentăm și găsim răspunsuri împreună!

Programul Evenimentului:

 program_tribunasanatatii_editiaII


Ne vedem la Lavender Fest – s. Cobusca Nouă, în Câmpul de levănțică :) 
Dacă nu ai mașină, vino cu maxitaxi. Călătoria costă 25 lei într-o direcție. Plecarea la fiecare 30 minute. Prima rută este la 10.00.Ultima rută este la 23.00.
Transport – Stația Terminus Troleibus 22, sectorul Botanica, în fața magazinului Unimarket.