În premieră la Expoziția MoldMedizin & MoldDent, Tribuna Sănătății vine cu o serie de seminare tematice de interes atât pentru doctori, manageri de spitale, cât și pentru publicul larg. Experți de diverse specializări vor veni să împărtășească împreună cu dumneavoastră cele mai bune practici din domeniile pe care le curează.

Astfel, pe 7 septembrie vă așteptăm să discutăm despre felul în care ne pot îmbolnăvi conflictele la locul de muncă

Trăim într-un mediu în care învățăm continuu căror norme trebuie să corespundem și ce trebuie să facem pentru a-i satisface pe alții. Lucrăm într-un mediu în care, tradițional, autoritatea supremă trebuie ascultată și respectată. Conflictele care ne consumă devin frecvente în astfel de situații.
Există mai multe metode ce vă pot ajuta să le ocoliți. Vă propunem să aflați câteva dintre ele la eveniment.

Intrarea este gratuită, iar locurile sunt disponibile după principiul primul venit, primul servit. Asigură-ți un loc la eveniment. Chiar aici  https://goo.gl/LOeu3M

Pe 9 Septembrie vom afla ce este sindromul „burn out” și cum îl putem evita.

Împreună cu Valentina Prițcan, doctor în psihologie, conferențiar universitar, vom afla ce este sindromul arderii profesionale și cum putem să îl evităm. Trainingul va fi organizat pentru toți doritorii care vor să scape de oboseala cronică la serviciu sau să-și reîndrăgească locul de muncă. Asigură-ți un loc la eveniment - https://goo.gl/gN4hBc 

Pentru că marketingul a devenit o activitate indispensabilă în promovarea și îmbunătăţirea serviciilor de sănătate, atât în sectorul privat, cât și în cel public, tot pe 9 septembrie, Tribuna Sănătății împreună cu Olga Țapordei de la Angry Business te invită să afli cât de importantă este promovarea online pentru instituțiile medicale. Astfel, dacă sunteți managerul unei instituții din domeniul sănătății sau responsabil de PR și vreți să cunoașteți care sunt instrumentele de bază pentru promovarea online și cum să creați o imagine pozitivă spitalului, nu ezitați să vă asigurați un loc în cadrul evenimentului - https://goo.gl/GEaOVP.

Intrarea este gratuită. Locurile sunt disponibile după principiul primul venit, primul servit.

După o vacanță lungă vine o toamnă complicată, cu emoții și griji, atât pentru copii, cât și pentru părinți. De aceea, înpremieră la Expoziția MoldMedizin & MoldDent, Tribuna Sănătății șiSanoTeca au invitat mai mulți specialiști, printre care psihologi, nutriționiști, pediatri care ne vor povesti informații utile despre modul în care putem face față provocărilor și momentelor dificile unui început de an școlar sau grădiniței.

Așadar, pe 8 septembrie, vă invităm să vă povestim:

  1. cum să vă pregătiți psihologic copilul ca să depășiți momentele dificile la început de an școlar,
  2. care sunt secretele aplicării eficiente ale laudei și pedepsei în procesul de educare al copiilor, și
  3. vom descoperi noțiunea de „sănătate mintală” și ce înseamnă ajutorul emoțional în relațiile cu oamenii
  4. cum vă adaptați la un nou regim alimentar
  5. ce sunt Super Alimentele și cum vă ajută ele
  6. importanța apei și ce fel de apă este necesară pentru organismul copilului

Invitata noastră este Ana Niculaeș, psiholog la Cabinetul de Consiliere Psihologică „Consuela”. Despre adaptarea la un nou regim alimentar ne va vorbi pediatrul OxanaTurcu. Alimentația sănătoasă nu neapărat este una anevoioasă, iar Stela Babii, fondatoarea Verde GO ne va prezenta Super Alimentele care sunt la îndemâna noastră și cu care putem hrăni toată familia. Olesea Cozmic, membru al Asociației H4H ne va deschide secretele importanței apei pentru organismul copilului.

Ne vedem la MoldMedizin&MoldDent!