În perioada 7-10 septembrie, Centrul Internațional de Expoziții „Moldexpo” va găzdui ediția a  XXII–a Expoziției-Forum internațională de echipamente medicale, preparate farmaceutice și stomatologie.

MOLDMEDIZIN&MOLDDENT 2016 va îmbina în acest an, în mod organic, două zone - o platformă profesionistă pentru dezvoltarea afacerilor între companiile de pe piața medicală și ateliere de promovare a modului de viață sănătos.

În acest an am pregătit pentru vizitatori câteva proiecte noi:

-      MEDBEAUTYpentru prima dată în cadrul proiectului vor fi prezentate cele mai recente tehnologii și produse în domeniul medicinii estetice și a chirurgiei

-      MEDCLINICvizitatorilor acestei zone le vor fi prezentate cele mai moderne centre medicale și clinici stomatologice

-      MEDTOURISM – este ozonă de promovare a turismului medical, opțiunilor de îmbinare a vacanței în străinătate cu îngrijiri medicale de calitate. În această zonă toți cei interesați vor obține informații complete cu privire la posibilitățile de tratament și reabilitare în țară și peste hotare.

În cadrul expoziției, specialiști de la Ministerul Sănătății, reprezentați de vice-ministrul Liliana Iașan, vor organiza o serie de conferințe și seminare științifice naționale și internaționale, ai căror vorbitori vor fi experți și profesioniști în domeniu.

Ministerul Sănătății este partenerul principal al expoziției. În cadrul evenimentului, instituția se va prezenta cu proiectul „Un mod sănătos de viață”. Acesta presupune un program amplu de activități, menite să promoveze un stil de viață sănătos, nutriție adecvată, efortul fizic, examenele medicale periodice. Proiectul își propune să fie unul de importanță socială, sarcina lui fiind una de informare privind tendințele moderne al medicinei în prevenirea maladiilor și stabilirea diagnosticului în fazele începătoare.

Obiectivul expoziției MOLDMEDIZIN & MOLDDENT este de a atrage atenția publicului asupra importanței prevenirii bolilor, depistarea precoceși tratamentul acestora.

Participanții la expoziție din Moldova, Turcia, Bulgaria, România, Ucraina, Rusia, Belarus, China vor prezenta proiecte, produse și servicii în domeniul farmaceutic, al echipamentelor medicale, oftalmologiei, stomatologiei, sănătății mamei și a copilului, igienei, medicinii estetice, dar și în domeniul tehnologiilor informaționale în domeniul sănătății. Așadar, în cadrul expoziției vor fi prezentate ultimele inovații în domeniul medicinei, companii naționale și internaționale își vor împărtăși experiența. Este vorba de producători de medicamente, de echipamente medicale și stomatologice.

Principalii vizitatori ai expoziției sunt profesioniștii din industrie (medici, farmaciști, șefi de clinici, spitale, instituții medicale și de recuperare), reprezentanți ai companiilor farmaceutice, farmaciilor și altor companii din industria medicală.

Pentru a sprijini un dialog eficient și necesar pentru dezvoltarea afacerilor la MOLDMEDIZIN & MOLDDENT va fi organizat Business Networking Event. Astfel, oamenii de afaceri din domeniul medical vor avea posibilitatea să stabilească între ei relații și contacte noi.

 Pentru că va avea un program consistent, la expoziție sunt așteptați toți doritorii, fără excepţie. Evenimentul va cuprinde:

  • un program de evenimente, seminare tematice și conferințe menite să promoveze un stil de viață sănătos;
  • consultații oferite de specialiști, diagnostic primar în cadrul programului Un stil de viață sănătos;
  • prezentări și master-classuri privind cele mai recente produse și proceduri cosmetice se vor desfășura în zona specială - MEDBEAUTY;
  • prezentarea ofertelor speciale ale centrelor medicale și de diagnosticare, ale clinicilor stomatologice;
  • conferințe tematice, organizate în zone speciale, unde companiile participante își vor prezenta produsele și serviciile.

Partenerul media general al evenimentului este Platforma E-Sănătate.MD, care va veni cu produse inedite pentru publicul larg. Experți de diferite specializări sunt invitați la Tribuna Sănătății să împărtășe experiența lor.

 Așteptăm specialiștii, profesioniștii și consumatorii la expoziția  MOLDMEDIZIN&MOLDDENT,  în perioada 7-10 septembrie, 2016, la Centrul Internațional de Expoziții „MoldExpo”.