Autor: Elena Cioina

Dragi cititori, în aceste zile Platforma E-Sănătate.MD a împlinit doi ani de la lansare. Am decis să sărbătorim aniversarea noastră prin crearea unui produs nou pe care vi-l oferim cu drag spre „testare”. Am construit o adevărată bibliotecă online în sănătate, căreia i-am dat numele – Sanoteca.MD (www.sanoteca.md), iar dumneavoastră veți găsi aici toată informația utilă de care aveți nevoie. Este deopotrivă destinată curioșilor, pacienților, cadrelor medicale și nu în ultimul rând oamenilor care pur și simplu vor să știe mai multe despre sănătate. Produsul este construit astfel încât să fie util atât doctorilor, cât și pacienților. Astfel, pentru cadrele medicale există rubrici separate, unde poate fi consultată legislația din domeniul sănătății din Republica Moldova, date statistice, precum și Protocoalele Clinice Naționale de care se conduc medicii în activitatea lor zilnică.

Pacienții pot găsit pe Sanoteca.MD de toate, fără hiperbolizări. Avem o echipă de doctori, de diferite specializări, care vă vor oferi săptămânal sfaturi dintre cele mai utile. Aici veți găsi prospectele medicale la cele peste 6.000 de medicamente înregistrate în țara noastră, explicații la termeni medicali și populari, precum și descrierea completă a mai multor maladii.

Mămicilor le oferim informații despre creștere, dezvoltare, alimentație și diverse afecțiuni ale copiilor, gravidelor – despre sarcină, alimentație, teste și controale, iar adolescenților – despre dezvoltarea fizică și emoțională.

Și ca să dăm start la citit Sanoteca.MD lansăm un concurs în rezultatul căruia vom oferi cadou cinci certificate de la Dor de Verde.

Ce condiții avem:

1. Apreciați pagina Sanoteca.md

2. Faceți Share public la această fotografie

3. Scrieți în comentariile acestei fotografii ce subiect doriți să se regăsească pe Sanoteca.md

Câștigătorii vor fi desemnați prin intermediul platformei Random.org. Termenul limită de participare în concurs este 31 mai, ora 20:00. Baftă tuturor!

Vă amintim că Platforma E-Sănătate.MD a fost lansată pe 23 mai, 2013. Este, de altfel, prima sursa online în domeniul sănătății din Republica Moldova care și-a propus să dezvolte diverse produse web de calitate destinate exclusiv  sănătății. Noi credem că am reușit.  Preț de doar 24 de luni am venit pe piața media cu primele site-uri de nișă www.sanatateinfo.md, www.sanoclub.md, www.sanatatetv.md. De atunci, pe cele trei pagini pe internet puteți citi știri despre evoluția sistemului de sănătate din Moldova, interviuri exclusive, opinii, reportaje alese și știri despre sisteme de sănătate din lume. Am continuat cu  alte site-uri de utilitate publică www.spitale.md, www.tuberculoza.info, și am dezvoltat un sistem informațional integrat în sănătate (SIIS), funcțional prin site-urile – iSaN www.i-san.md, iMED www.i-med.md, iMeC www.i-mec.md. Softul este destinat doctorilor, instituțiilor medicale și, bineînțeles, pacienților. Foarte important - poate fi accesat online.

Vă mulțumim pentru susținere!