Asistenţă pentru clienţi

Pentru a veni în întâmpinarea utilizatorilor autorizați iMeD și a-i sprijini prompt atunci când au întrebări sau se confruntă cu o anumită problemă punem la dispoziție un serviciu de asistență pentru clienți.
Înțelegem complexitatea cerințelor Dvs. în utilizarea iMeD și din aceste considerente Serviciul de asistență pentru clienți își ia angajamentul de a rezolva rapid problemele apărute, pentru a corespunde necesităților exacte ale Dvs.
Acest serviciu este gratuit pentru utilizatorii iMeD.
Utilizatorul autorizat iMeD va contacta Serviciul Asistență pentru clienți în următoarele cazuri:
1. Pentru a solicita informație și consultanță în vederea utilizării serviciilor;
2. Pentru a solicita realizarea anumitor activități și acțiuni ce sunt în responsabilitatea Administratorului conform Termenilor generali și condițiilor de utilizare;
3. Pentru raportarea unui incident sau a unei probleme legate de utilizarea acestora;
4. Pentru a solicita modificări la nivelul serviciilor existente.

Aveți posibilitatea de a contacta Serviciul Asistență pentru clienți prin următoarele modalități:
1. Expedierea unui e-mail la adresa admin@e-sanatate.md
2. Efectuarea unui apel telefonic la numărul de telefon 022212006, în perioada orelor 09.00 – 18.00, în zilele de lucru conform legislației Republicii Moldova.
Orice solicitare parvenită este clasificată din punct de vedere al impactului său asupra serviciilor și din punct de vedere al urgenței soluționării acesteia.
Timpul de rezolvare a solicitărilor utilizatorilor autorizați iMeD este maxim 24 de ore. În cazurile în care solicitările vizează serviciile furnizate Administratorului de către terțe părți, timpul pentru rezolvarea solicitărilor este de maxim 72 de ore. În cazul solicitărilor clasificate ca fiind excepționale, Administratorul va informa utilizatorul autorizat iMeD privind timpul necesar rezolvării solicitării.
De asemenea, dacă aveți sugestii sau comentarii referitoare la serviciile iMeD, le puteți adresa Administratorului pin modalitățile menționate mai sus.
Deoarece ca și clienți ai noștri sunteți foarte importanți pentru noi, vă stăm la dispoziție cu toate informațiile necesare și experiența noastră pentru ca Dvs. să beneficiați de cele mai bune servicii.