Asigurare medicală
Diagnoze
Medicamente
Alergii
Imunizare
Investigații
Tratament
Medici și instituții medicale

Confidențialitatea și securitatea Dvs. sunt foarte importante pentru noi și din aceste motive  întreprindem toate măsurile pentru a oferi protecție, confidențialitate și siguranță datelor cu caracter personal și contului Dvs.

În baza notificării nr. 130717CI105, la 24.07.2013, în conformitate cu prevederile Legii nr.133 din 08.07.2011 privind protecția datelor cu caracter personal și reglementările europene (Directiva 95/46/CE a Parlamentului European și a Consiliului din 24.10.1995 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date), Centrul National pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal a înregistrat PAS INTEGRATOR SRL în Registrul de evidență al operatorilor de date cu caracter personal, sub numărul 0000062-001.

Înregistrarea confirmă respectarea cerințelor de securitate stabilite prin legislație și securitatea proceselor de prelucrare a datelor cu caracter personal. PAS INTEGRATOR SRL este titular al licenței AA nr. 083835 pentru Servicii de creare, implementare și de asigurare a funcționării sistemelor informaționale automatizate de importanță statală, inclusiv a produselor de program eliberată de Agenția Națională pentru Reglementare în Comunicații Electronice și Tehnologia Informației.