Descoperă iSaN

Dosarul Electronic de Sănătate iSaN – soluția modernă și accesibilă pentru evidența și administrarea informațiilor de sănătate


Platforma E-Sănătate.MD  vine în ajutorul Dvs. cu un concept unic pentru Republica Moldova – iSaN, primul sistem on-line care oferă soluții complete de gestiune a informațiilor de sănătate și comunicare cu medicii și instituțiile medicale. 


Întregul istoric medical – la un click distanță


Dosarul electronic de sănătate unic al pacientului, ce conține întregul istoric medical, este la un click distanță. Și pentru ca totul să fie și mai ușor și să nu mai pierdeți timpul pentru căutarea unui medic sau a instituției medicale, vă puteți crea, în iSaN, propria listă a medicilor și instituțiilor medicale. În baza acordului dat, medicul și instituția medicală vor avea acces la dosarul Dvs. pentru a vizualiza și a face înscrieri sau pentru a transmite rezultatele analizelor și investigațiilor. 


iSaN nu vine să înlocuiască comunicarea firească medic-pacient, dar o face să fie mult mai eficientă , accesibilă și rapidă.


Dosarul electronic de sănătate iSaN reprezintă acea soluție care vă dă posibilitatea să gestionați  singur datele de sănătate. iSaN este ușor de folosit, nu necesită cunoștințe avansate în utilizarea serviciilor IT, nu necesită instalare, fiind accesibil prin intermediul internetului. Printre funcționalitățile soluției iSaN se numără atât posibilitatea de a înscrie și vizualiza informațiile de sănătate personale sau ale familiei, de pe orice dispozitiv – calculator, tabletă sau telefon, și accesabile de oriunde, cât și mesageria securizată cu medicul, posibilitatea de a solicita o a doua părere, programarea on-line, rețeta electronică, etc.


iSaN vă oferă o imagine completă asupra evoluției stării de sănătate


Dosarul electronic de sănătate iSaN vă oferă posibilitatea să aveți toate informațiile despre istoricul medical stocate împreună. iSaN este mai mult decât o simplă cartelă medicală, deoarece aici puteți introduce orice informații pe care  le considerați relevante, urmând pașii firești ai unei consultații. Astfel, în iSaN puteți introduce datele legate de bolile suferite de-a lungul timpului sau orice procedură sau tratament urmat, puteți stoca toate analizele medicale și investigațiile pe care le-ați făcut, precum și monitoriza simptomele și parametrii stării de sănătate.


iSaN – instrument pentru suport decizional


iSaN, pentru a veni în ajutorul Dvs., vă oferă instrumente pentru suport decizional – sistemul de Alerte și Notificări, astfel, transformând datele medicale în informații utile. De exemplu, dacă urmați un anumit tratament sau trebuie să vă vaccinați, iSaN vă notifică acest lucru. 
Dacă aveți nevoie să grupați informațiile de sănătate în funcție de o anumită problemă de sănătate, iSaN vă oferă posibilitatea de a genera rapoarte sumare și complete, care pot fi tipărite sau păstrate în format electronic.


iSaN – o soluție pentru întreaga familie


Cu iSaN puteți să colectați și să organizați eficient și toate informațiile relevante privind sănătatea membrilor familiei Dvs. Accesând Dosar Electronic de Sănătate Copil puteți monitoriza cum se dezvoltă copilul Dvs.

iSaN vă oferă o fișă medicală de urgență


Pentru a vă oferi un suport complet pentru gestionarea sănătății Dvs., iSaN generează, în baza informațiilor importante asupra căror decideți Dvs., o fișă medicală de urgență, care poate fi accesată în momente critice pentru Dvs.
Controlul asupra contul iSaN vă aparține în totalitate
Informațiile din contul Dvs. iSaN vă aparțin în întregime și Dvs. decideți cui îi permiteți accesul la aceste date. Confidențialitatea și securitatea datelor sunt asigurate în conformitate cu prevederile legislației în vigoare și prin utilizarea standardelor recomandate în domeniu.

Începe să completezi Dosarul tău de Sănătate iSaN chiar acum!