Redactor: Irina Papuc

O femeie din China a trăit un șoc emoțional puternic, după ce implanturile pentru mărirea sânilor au migrat spre spate și abdomen.

Tian Hui are 39 de ani și a recurs la chirurgia plastică în 2002 pentru a-și mări sânii. Ea și-a pierdut încrederea în sine după ce a descoperit că soțul ei o înșela cu o femeie mai tânără. Astfel, ea credea că-i va putea reîntoarce afecțiunea, scrie Daily Mail.

De la un timp însă implanturile au început să migreze. „După câțiva ani, m-am trezit în toiul nopții și mi-am dat seama că s-au mutat. A fost foarte jenant. Am încercat să ascund acest lucru și le-am mutat înapoi. Dar în fiecare dimineață observam că s-au mutat și de fiecare dată distanța era mare decât cu o zi înainte”, povestește femeia.

„Într-o dimineață am constatat că unul dintre sânii mei era în spatele meu, iar celălalt – în abdomen. M-am speriat, a fost incredibil de dureros”.

Chirurgii au operat-o pe femeie și i-au scos implanturile. Liang Hao , unul dintre medicii care a realizat intervenția a spus că femeii i-a fost injectat hidrofil poliacrilamidă, o substanță toxică care distruge sistemul nervos, dar și rinichii, iar în cazuri extreme poate provoca și cancer. Potrivit lui, substanța a fost interzisă din 2006.

Tian Hui a recunoscut jurnaliștilor că soțul ei nu a fost încântat de schimbarea fizică și că relațiile lor s-au agravat.

 

█  Articole relaționate:

Și în Moldova există „dependenți” de operații estetice. „Vin cu poze de-ale celebrităților. Câteodată îi trimitem la psiholog” 

Medicii din Moldova - atracţie pentru pacienţii de peste hotare. Tot mai mulţi străini vin pentru tratamente dentare, operaţii plastice şi fertilizare in vitro 

Va putea zâmbi din nou după 12 ani de calvar. Istoria unei tinere din China care are o față nouă, după ce medicii i-au făcut un transplant de piele